Vikingabiblioteket

                               - värt ett besök på Adelsö


Vikingabiblioteket - ett bibliotek för alla


Vårt Vikingabibliotek har inga runstenar. Däremot har vi ett brett urval av vuxenböcker och  barnböcker. Vi kan också erbjuda utlåning av ljudböcker.


Vikingabiblioteket är öfilial till Ekerö bibliotek. Du lånar med ditt vanliga bibliotekskort. Har du inget kort så ordnar vi ett åt dig.


Öppettider: Samma tider som caféet.


Tel. direkt 070-202 99 63Bakgrund

Vikingabiblioteket på Adelsö är en filial till Ekerö folkbibliotek. Vikingabiblioteket kan erbjuda fullständig biblioteksservice: - låna, beställ och lämna tillbaka alla media från Ekerö bibliotek - och genom fjärrlån kunna låna från bibliotek i hela Sverige. Vi kan även ta del av Ekerö biblioteks databaser, dagstidningsarkiv och mycket mer.


Vi har förstås trådlöst Internet. Låna bibliotekets dator och surfa eller ta med din egen. Vikingabiblioteket här på Adelsö är också ett kunskaps- och informationscenter som erbjuder information om världsarvet Birka-Hovgården, aktuell turistinformation och information från Ekerö Kommun.


Det nya Vikingabiblioteket har möjliggjorts genom ett nära och givande samarbete mellan Café Hovgården, Adelsö Hembygdslag och Ekerö bibliotek.Fiberuppkoppling och I-pads

Vi hoppas att få hit ett antal I-pads för utlåning och Cafe Hovgården kommer att vara uppkopplat mot omvärlden och kan då arrangera konferenser

Upppdaterad 16 april 2014  Copyright © 2014 Cafe Hiovgården

Webbmaster: BLM Form